Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

У Києві невідомі відібрали у чоловіка 35 тис. дол. та два телефони

У Києві невідомі відібрали у чоловіка 35 тис. дол. та два телефони. Подія сталася вчора близько 20-ї години вечора на вулиці Краківській, що у Дніпровському районі столиці. Четверо спочатку побили потерпілого, а потім зробили кілька пострілів та відібрали сумку. Поліція відкрила кримінальне провадження за фактом розбійного нападу. Повідомив відділ комунікації поліції Києва.

На місці події правоохоронці провели ряд необхідних першочергових слідчих дій, встановили та опитали свідків і очевидців. Зі слів 47-річного потерпілого попередньо встановлено: він припаркував свій позашляховик на автостоянці навпроти власного будинку і вирушив додому. Як тільки відійшов кілька метрів від автомобіля, на нього з кулаками накинулися четверо невідомих чоловіків. У ході бійки хтось із зловмисників здійснив угору кілька пострілів із пістолета (марка зброї встановлюється). Відібравши у потерпілого два мобільних телефони і сумку, де було 35 тисяч доларів США, нападники зникли з місця події автомобілем «Субару».

Зібрані відомості за цим фактом внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Слідчим відділом Дніпровського управління столичної поліції відкрито кримінальне провадження за ч. 4 ст. 187 (Розбій) Кримінального кодексу України. Правоохоронці розшукують осіб, причетних до скоєння цього злочину, та автомобіль, на якому вони втекли. Досудове розслідування триває.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ