Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

У Києві пенсіонерка стріляла в 20-річну дівчину з рушниці

У Києві поліція затримала 61-річну пенсіонерку, підозрювану пораненні дівчини з пневматичної зброї. 20-річна дівчина дістала поранення передпліччя та була госпіталізована. Інцидент стався у Голосіївському районі Києва, - відділ комунікації поліції Києва.

В обідню пору до столичної поліції надійшло повідомлення, що в лікарню доставили 20-річну дівчину з пораненням в руку, попередньо - з пневматичної зброї.

На місце події прибули екіпажі патрульних та слідчо-оперативна група територіального управління поліції. Свідки інциденту вказали правоохоронцям на оселю, звідки пролунав постріл.

Працівники поліції провели обшук у цій квартирі. В приміщенні вилучили патрони, кульки до пневматичної гвинтівки та помпову рушницю. Поліцейські поспілкувалися із 61-річною господаркою, яка зізналася, що це вона стріляла з вікна своєї квартири. Зі слів затриманої, їй не сподобалася поведінка молодих людей.

Наразі розслідуються причини та мотиви скоєного правопорушення.

Слідчі Голосіївського управління поліції відомості про подію внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Розпочато кримінальне провадження за ч. 4 ст. 296 Кримінального кодексу України (Хуліганство). Санкція статті передбачає до семи років позбавлення волі.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ