Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал  |  Надзвичайні події

У Києві поліцейські поранили чоловіка, який погрожував підірвати гранату

У Києві поліцейські поранили чоловіка, який погрожував підірвати гранату. Подія трапилася у Солом’янському районі столиці. Чоловіка доставили у лікарню, боєприпас вилучили. Тепер йому загрожує від дев'яти до п'ятнадцяти років або довічне позбавлення волі. Про це це інформує Гал-інфо із посиланням на прес-службу ГУ НП у м. Києві.

На номер 102 зателефонувала жінка і повідомила, що її син голосно слухає музику та дебоширить. За викликом виїхали патрульні поліцейські.

Коли правоохоронці зайшли у квартиру, помітили у руках чоловіка, який разом із товаришем чаркував на кухні, гранату. При цьому чоловік погрожував її підірвати.

У результаті поліцейські застосували табельну вогнепальну зброю: одна куля влучила 46-річному киянину у живіт. Чоловіку відразу викликали медиків, його доставили у лікарню, де надають необхідну допомогу.

Окрім того, на місце події прибула слідчо-оперативна група управління поліції Солом’янського району столиці та експерти-вибухотехніки, які й вилучили гранату РГД-5.

За цим фактом слідчі розпочали кримінальні провадження за ч. 1 ст. 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) та ст. 348 (Посягання на життя працівника правоохоронного органу) Кримінального кодексу України.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ