Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

У Києві поліція метрополітену затримала чоловіка з гранатами

У вестибюлі правоохоронці помітили підозрілого чоловіка та виявили у його сумці боєприпаси. За вчинення протиправних дій фігурантові загрожує до семи років ув’язнення. Про це інформує Відділ комунікації поліції Києва.

Подія трапилась на території станції метро «Вокзальна». Під час відпрацювання у вестибюлі працівники відділу превенції управління поліції метрополітену помітили підозрілого чоловіка, який помітно нервував.

Як розповів начальник управління поліції в метрополітені ГУНП у м. Києві Михайло Ніконов, правоохоронці одразу запросили чоловіка до кімнати поліції та під час поверхневого огляду виявили у його сумці дві гранати Ф-1 та три запали до них:

«Боєприпаси вилучили та направили на експертне дослідження. Зловмисником виявився 21-річний уродженець Черкащини, який раніше не мав проблем із законом».

Слідчим відділом управління поліції метрополітену розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України.

«Зараз правопорушник затриманий у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Йому загрожує до семи років позбавлення волі», - додав Михайло Ніконов.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ