Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

У Києві поліція вилучила наркотиків майже на мільйон гривень

Під час проведення санкціонованих обшуків за місцем мешкання учасників злочинної групи працівники управління наркозлочинності спільно з прокуратурою та колегами з Дніпровського управління поліції вилучили понад 500 грамів метадону, марихуану та амфетамін, - відділ комунікації поліції Києва.

Як розповів начальник Головного правління Національної поліції у місті Києві Андрій Крищенко, оперативні працівники отримали інформацію, що на території міста троє осіб збувають наркотики шляхом так званих «закладок». За цим фактом розпочали кримінальне провадження за ч. 2 ст. 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України.

«Під час проведення трьох санкціонованих обшуків за місцями проживання співучасників злочину оперативники виявили понад півкілограма розфасованого метадону, амфетамін та коноплю. Вартість наркотиків становить близько мільйона гривень», - повідомив правоохоронець.

З’ясувалося, що збут наркотиків організувала 32-річна місцева мешканка, яка раніше притягувалася до кримінальної відповідальності за вчинення аналогічних злочинів. Інші двоє співучасників злочину – 29-річна жінка та 32-річний чоловік - займалися збутом заборонених речовин на території міста Києва через «закладки».

«Трьох зловмисників затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України, вирішується питання про обрання їм міри запобіжного заходу. Фігурантам загрожує до десяти років позбавлення волі з конфіскацією майна», - додав Андрій Крищенко.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ