Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

У Києві поліція вилучила понад 200 кг речовини невідомого походження

1/3
У Києві поліція вилучила понад 200 кг речовини невідомого походження, за попередніми даними це – «насвай», ввезений до столиці для розповсюдження серед молоді. Про це Гал-інфо повідомили у відділі комунікації ГУ НП у місті Києві.

На київському залізничному вокзалі оперативні працівники Солом’янського управління поліції під час відпрацювання території, на одній із колій, виявили дивний багаж: сім мішків із вмістом невідомої речовини природного походження.

На місце події прибула слідчо-оперативна група. В ході огляду мішків виявили речовину природного походження зеленого кольору. За попередньою оцінкою експертів, це – «насвай»: дрібні кульки зеленого кольору, які при вживанні на декілька хвилин вводять споживача в стан ейфорії.

Вказану речовину правоохоронці направили на експертизу. Загальна вага вилученого – більше 200 кілограмів.

Слідчим відділом розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України. Зусилля правоохоронців спрямовані на встановлення власників багажу. Слідство триває.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ