Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

У Києві померла студентка, яку збив працівник НАБУ

Студентка столичного ВНЗ, яку працівник НАБУ збив на початку квітня, за попередніми даними, померла вночі 13 квітня у реанімації, - Укрінформ.

Про це повідомила речниця столичної поліції Оксана Блищик.

“Щодо цього ДТП, то водія одразу не затримували на місці, оскільки були покази свідків про те, що ніби ця дівчина переходила дорогу на заборонений сигнал світлофора.  Попередньо відомо, що дівчина нібито померла сьогодні вночі в реанімації”, - сказала Блищик.

Вона додала, що поліція наразі зареєструвала за цим фактом кримінальне провадження за ст. 286 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху).

Раніше Рада громадського контролю НАБУ повідомляла, що 2 квітня, близько 23.30, у Києві по вулиці Васильківській керівник підрозділу детективів НАБУ скоїв ДТП, унаслідок якої 23-річна студентка столичного ВНЗ потрапила до лікарні і після тижневої коми померла. Як зазначили в управлінні внутрішнього контролю Бюро, детектив протягом усього цього часу надавав фінансову допомогу потерпілій і сприяв проведенню об'єктивного розслідування. За результатами службового розслідування було встановлено, що працівник НАБУ був тверезий, не чинив опору правоохоронцям, одразу після наїзду викликав швидку, поліцію та повідомив внутрішній контроль.

Укрінформ

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ