Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

У Києві припинили діяльність онлайн-порностудії

Понад двадцять дівчат «працювали» в орендованій квартирі у середмісті Києва. У режимі онлайн вони спілкувалися із клієнтами та транслювали відео порнографічного характеру. Про це сьогодні, 26 липня, повідомила прес-служба Нацполіції Києва.

«У рамках досудового розслідування встановлено, що головний фігурант інтимного бізнесу – 32-річний киянин, раніше не судимий. Чоловік у центрі столиці орендував для студії трьохповерхову квартиру, де працювали порномоделями дівчата віком від 18-ти до 30-ти років. Через веб-камеру вони спілкувалися із клієнтами, виконуючи дії сексуального характеру. Від діяльності студії щомісяця організатор отримував незаконний дохід у розмірі близько 20 тисяч доларів США», - розповів т.в.о. начальника відділу управління боротьби зі злочинами, пов'язаними з торгівлею людьми ГУНП у м. Києві Олексій Гаврилюк.

За підбір та роботу дівчат відповідала адміністратор – 30-річна киянка. На спеціалізованих сайтах розміщувалися оголошення про набір веб-моделей. Охочі зв’язувалися із фігуранткою, яка і проводила з ними співбесіди. Дівчата працювали у три зміни – ранкову, денну та нічну. Заробітну плату отримували готівкою щотижня.

Поліцейські під процесуальним керівництвом Київської місцевої прокуратури №6 провели обшуки у місцях мешкання фігурантів та безпосередньо у порностудії, де були вилучені відповідні речові докази: грошові кошти, комп’ютерна техніка, мобільні телефони із робочими переписками, чорнові записи тощо. Трьох осіб – організатора, адміністратора та модель – затримано у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Фігурантам загрожує до семи років ув’язнення.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ