Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

У Києві таксист зґвалтував та обікрав пасажирку

У Києві поліцейські затримали таксиста, який зґвалтував та обікрав пасажирку. Про це повідомили Гал-інфо у прес-службі Нацполіції столиці.

33-річна мешканка Голосіївського району повідомила, що її зґвалтували та обікрали. При цьому потерпіла вказала на таксиста, котрий пізно вночі підвозив її додому.

Як розповів заступник начальника відділу Голосіївського управління поліції Дмитро Лінник, поліцейські відразу ж розпочали  оперативно-розшукові заходи та слідчі дії:

«Завдяки камерам відеоспостереження патрульним поліцейським вдалося встановили автомобіль, на якому жінка поїхала з ресторану. За лічені години знайшли і власника транспортного засобу. Чоловік зізнався, що тієї ночі таксував і справді підвозив потерпілу додому. За словами затриманого, жінка була у стані алкогольного сп’яніння, тож він вирішив скористатися її безпорадністю: зґвалтував постраждалу та забрав у неї золоті прикраси».    

Поліцейські затримали зловмисника. Відомо, що підозрюваний – раніше не судимий 41-річний мешканець Київської області. 

Слідчі вже повідомили фігуранту про підозру у скоєнні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 152 (Зґвалтування) Кримінального кодексу України. Наразі в суді вирішується питання про обрання затриманому запобіжного заходу.

Окрім того, розпочато кримінальне провадження за фактом крадіжки – за ч. 1 ст. 185 Кримінального кодексу України. Зловмиснику загрожує до п’яти років ув’язнення.

Нагадаємо, у Львові на вул. Б. Хмельницького побили та пограбували чоловіка.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ