Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

У Львові на вул. Б. Хмельницького побили та пограбували чоловіка

У ніч на 27 серпня рота тактико-оперативного реагування (далі ТОР) отримала повідомлення через лінію 102 про грабіж на вулиці Богдана Хмельницького. Про це Гал-інфо розповіли у прес-службі Патрульної поліції Львівської області.
ТОРівці затримали чоловіка з награбованим по гарячих слідах

Невідомі особи застосували до заявника грубу фізичну силу, повалили його на землю та наносили удари ногами. Згодом, злочинці заволоділи майном потерпілого: банківськими картками, коштами у сумі 3 тисячі гривень, документами на автомобіль та телефоном. Заявник надав опис зловмисника і рота ТОР негайно вирушила на пошуки. На перетині згаданої вулиці з вулицею Татарською інспектори побачили особу схожу за описами, яка почала втікати, щойно помітила службове авто. Відмінна фізична підготовка поліцейських завадила чоловікові втекти.

У затриманого виявили телефон потерпілого і кошти, а згодом, він повідомив де заховав документи. Патрульні встановили особу і ним виявився 33-річний неодноразово судимий за крадіжки громадянин, який перебував на момент затримання на умовному терміні відбування покарання. Згодом, стало відомо, що згадана особа проходить по грабежу, що стався два дні тому. Тоді зловмисник зірвав у жінки ланцюжок з шиї. Чоловіка доставили у відділ поліції для проведення процесуальних дій.

Нагадаємо, на вул. В. Великого у Львові обчистили квартиру.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ