Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

У Києві відкрили меморіал медикам, які загинули через війну з РФ

На території однієї з київських лікарень у четвер, 27 липня, відкрили меморіальну стіну вшанування українських медиків, які загинули внаслідок повномасштабної агресії РФ.

Про це повідомив голова комітету Верховної Ради з питань здоров'я нації, медичної допомоги та медичного страхування Михайло Радуцький. 

"Разом з почесними гостями ми відкрили меморіальну стіну з метою вшанування українських медиків, які загинули внаслідок війни під час виконання професійних обов’язків. Наш Комітет разом з меценатами реалізував цю ідею. На меморіальній стіні викарбовано понад 160 прізвищ. Відкриваючи меморіальну стіну, побажав, щоб на війні більше не загинуло жодного медичного працівника", - написав він. 

Радуцький зазначив, що для меморіальної стіни обрали символічне місце. Два роки тому на території Київської міської клінічної лікарні №4 відкрили меморіал пам'яті медиків, загиблих від COVID-19.

Меморіальну стіну вшанування загиблих під час війни медиків відкрили за ініціативи президента України Володимира Зеленського та комітету Верховної Ради з питань здоров’я нації.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ