Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

У Києві вилучили фальсифікованого алкоголю на 1,2 млн грн

У Києві Києві поліцейські 12 санкціонованих обшуків у підпільному цеху та складах з фальсифікованою продукцією. Вилучили понад 23 тисячі літрів «алкоголю», - повідомив Департамент захисту економіки Національної поліції України.

Правоохоронці встановили місце знаходження підпільного виробництва та склади із вже готовою до реалізації продукцією.

Цех знаходився у Деснянському районі столиці, а склади – у Дніпровському. Фальсифікована алкогольна продукція вітчизняних та світових торгових марок розповсюджувалась через торгівельні точки столиці.

На підставі ухвали суду оперативники Управління захисту економіки в місті Києві та слідчі Головного управління столичної поліції провели обшуки на території міста та області.

У підпільному цеху правоохоронці вилучили 3 тисячі літрів фальсифікованої горілчаної та коньячної продукції, 9 тисячі літрів спиртовмісної прозорої речовини, а також обладнання, «чорнову» документацію та автомобілі, які завантажувались готовою продукцією.

У Дніпровському районі, де знаходились склади, вилучили 890 літрів готового «алкоголю» та спиртової суміші. Крім того, було встановлено одного з реалізаторів фальсифікованої продукції, в автомобілі якого також вилучили 550 літрів фальсифікату.

Також за місцем мешкання можливого організатора підпільного виробництва поліцейські вилучили 10 пластикових бочок спиртової суміші об’ємом  10 тисчя літрів, 336 скляних пляшок медичного спирту, скляна тара та 1,6 кг харчових барвників.

Загалом з обігу вилучено понад 23 тисячі літрів фальсифікату вартістю 1,2 мільйона гривень.

На даний час встановлюється коло осіб, які також можуть бути причетні до організації та функціонування підпільного виробництва алкогольної продукції.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ