Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

У Києві жінка викинула на смітник немовля

Правоохоронці розшукують жінку, яка викинула немовля. Мертву дівчинку виявили перехожі і викликали відповідні служби. Причина смерті новонародженої дитини буде встановлена після судово-медичної експертизи.

На сайті Нацполіції зазначається, що від лікарів надійшло повідомлення про мертве немовля на вулиці Митрополита Липківського.

На місці події правоохоронці встановили, що за будинком біля сміття перехожі знайшли подарунковий пакет, а в ньому – дитинку. Судово-медичний експерт після огляду немовля повідомив, що зовнішніх ознак насильницької смерті на тілі не виявив. Після проведення судово-медичної експертизи буде встановлено, чи дитинка народилася мертвою і яка причина смерті.

Працівники поліції опитали мешканців навколишніх будинків, але свідків чи очевидців цієї події, а також матері новонародженої дитини не виявили.

На цей час проводяться оперативно-розшукові заходи, зокрема встановлюється наявність записів камер відеоспостереження, що знаходяться неподалік, і направлені запити до пологових будинків та лікарень. Правоохоронці намагаються знайти жінку, яка народила дитину, а також встановити причини та обставини події.

trueua.info

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ