Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

У Ліверпулі офіційно стартував рух #HelpUkraineSong

У Ліверпулі офіційно стартував #HelpUkraineSong - глобальний рух, який має об’єднати світ у завершальний день «Євробачення-2023» на знак солідарності з Україною під час збору грошей для дітей, які постраждали через війну.

Це відбудеться 13 травня 2023 о 12:00 за британським часом або о 14.00 за київським часом.

Як повідомляють в Мінкультури, #HelpUkraineSong буде найбільшим у світі фізичним і цифровим флешмобом. Він пройде по всій Великобританії під час підготовки до «Євробачення-2023» та у  завершальний день конкурсу. Люди збиратимуться разом, щоб виконати пісню The Beatles «With A Little Help From My Friends» о 12:00 за британським часом і донатити для War Child - єдиної спеціалізованої благодійної організації для дітей, які постраждали через війну.

Кожен охочий зможе взяти участь у масштабних подіях, що відбуватимуться по всій країні, або ж заспівати невеликою компанією, або навіть сидячи на власному дивані. Напередодні та в день фіналу конкурсу людям пропонується завантажити свою версію пісні в будь-які соцмережі з хештегом #HelpUkraineSong. Можна просто співати, танцювати чи робити пантоміми під неї.

Акція солідарності відбудеться за ініціативою креативної компанії Aurora за підтримки Національних музеїв Ліверпуля, War Child, Міністерства культури та інформаційної політики України та Hoshva PR & DGTL.

Такий рух демонструватиме солідарність із постраждалими від війни в Україні та має заохотити учасників збирати кошти для War Child. Ця благодійна організація має продовжувати свою життєво необхідну діяльність із захисту, навчання й забезпечення мільйонів дітей, які постраждали від війни, що триває.

Українські учасники «Євробачення» у минулому та нинішні, а також українська публіка братимуть участь у подіях наживо або онлайн. Цей рух у всьому світі підтримають також провідні музиканти й амбасадори.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ