Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал  |  Надзвичайні події

У Луцьку автівка збила дитину на переході

Слідство триває
фото ГУНП Волині

Поліція з’ясовує обставини ДТП, у яких травмувалися волиняни. Автопригоди трапилися у Луцьку, Нововолинську та Володимирському районі.

Про це повідомляє Сектор комунікації поліції Волинської області.

На вулиці Ветеранів у Луцьку 37-річна лучанка, керуючи автомобілем Audi, допустила наїзд на 9-річну школярку. Дівчинка переходила проїжджу частину по нерегульованому пішохідному переході.

На перехресті вулиці Василя Стуса та проспекту Перемоги у Нововолинську Ford збив велосипедиста, 62-річного жителя цієї ж громади. За кермом транспортного засобу перебувала 37-річна жителька Нововолинська.

У Володимирському районі на автодорозі поблизу села Суходоли 42-річний житель Володимира, керуючи автомобілем Nissan Qashqai, ймовірно не впорався з керуванням, з’їхав у кювет та перекинувся. Водій транспортного засобу отримав тілесні ушкодження.

Усіх постраждалих внаслідок автопригод госпіталізували.

За цими фактами відомості слідчі внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 286 Кримінального кодексу України. Йдеться про порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами.

Слідство триває.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ