Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

У Луцьку затримали наркозбувача, який розставив майже сотню закладок

Як повідомляють у пресслужбі Національної поліції Волинської області, йдеться про незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів.

Вчора під час оперативно-розшукових заходів працівники управління боротьби з наркозлочинністю області затримали 28-річного наркоторговця. Чоловік забезпечував розміщення так званих закладок з вмістом психотропних речовин у різних місцях міста Луцька.

Під час затримання у нього вилучили 75 закладок психотропної речовини амфетамін, пристрій для куріння, 2 мобільних телефони та банківську картку. Під час проведення санкціонованого обшуку за місцем проживання наркоторговця поліцейські виявили також канабіс та 2 пакети із залишками амфетаміну.

Приблизна вартість вилучених заборонених речовин за цінами «чорного ринку» становить – близько 40 тисяч гривень. Окрім цього, правоохоронці встановили місця розміщення зловмисником ще понад 30 закладок на території міста Луцька. Вилучене направили на дослідження у Волинський науково-дослідний експертно-криміналістичний центр МВС України.

Слідчі внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 307 Кримінального кодексу України. Зловмисника правоохоронці затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Після оголошення затриманому підозри в інкримінованому злочині вирішуватиметься  питання про обрання йому запобіжного заходу.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ