Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

У Львівській філармонії записують саундтрек до американського фільму

У Львівській національній філармонії імені Мирослава Скорика записують саундтрек до американського фільму про українських дітей під час війни.
Фото: Львівська філармонія

Про це розповідає пресслужба філармонії. 

Нещодавно всесвітньо відомий британський режисер, філантроп Прітан Ембройз, що також є автором ідеї, продюсером та режисером фільму “Can I Go Home Now?” («Чи можна зараз повертатися додому?»), прибув до філармонії задля запису саундтреку до документального фільму.

До запису долучились Академічний симфонічний оркестр Львівської національної філармонії та хорова капела “Трембіта”. Фільм невдовзі презентують на одному із найпрестижніших світових фестивалів — Венеційському.

“Завдяки своєму благодійному фонду “Humans of Our World” мені вдалось ширити у світі більше добра. Минулого року я багато спілкувався з українськими дітьми, тому зрозумів, що створити фільм про них — важливо. Адже новини швидко змінюються, і люди не цікавляться ними. А цей фільм має серце. Він — про доброту. Фільм "Чи можна зараз повертатися додому?" створений для того, щоб сягнути людських сердець. Сподіваюсь, завдяки фільму світ підтримає Україну та її дітей”, — розповів режисер.

Музику до всього фільму написав дворазовий володар Оскара Алла Ракха Рахман. Львівський композитор Андрій Яцків, володар Ґреммі, також створив композицію для кіно під назвою “Колискова для дівчинки в червоному пальті”.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ