Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

У Львівській Національній філармонії відзначили ювілей Tenors Bel’canto

Вчора, 4 листопада, у Львівській філармонії святковим концертом відзначили 10 років з часу створення квартету Tenors Bel’canto. Про це повідомили у прес-службі Львівської Ода.

У програмі за участі Акадмечного симфонічного оркестру філармонії та диригента Андрія Юркевича, прозвучали арії з українських опер, українські романси та пісні.

У відзначенні ювілею взяв участь голова Львівської облдержадміністрації Олег Синютка.

«Квартет є нашою гордістю у всьому світі, він є символом великої української нації. Висловлюю подяку за те, що ви несете нашу культуру у світ. Будьте завжди улюбленцями на кожній сцені, у кожному місті, по всьому світу», - зазначив Олег Синютка.

Окрім того, за високу професійну майстерність, багаторічну творчу діяльність, вагомий внесок у розвиток музичного мистецтва та з нагоди 10-річчя створення квартету Tenors BEL’CANTO оголосили Подяку голови облдержадміністрації.

Довідково:

Використовуючи незвичайну суміш класичної опери і ультрасучасної популярної музики, квартет об’єднує сильні та керовані голоси з усього професійного спектру. Учасники квартету Tenors BEL’CANTO гастролювали в багатьох країнах світу, а саме: Україні, Польщі, Румунії, Чехії, Болгарії, Македонії, Росії, Бельгії, Нідерландах, Німеччині, Великобританії, Іспанії, Франції, Угорщині, Австрії, Швейцарії, Італії, Північній Кореї, Боснії і Герцеговині, Канаді та Лівані.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ