Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Культура

У Львівській облраді відкрилася виставка юних художників

Фото ЛОР
Фото ЛОР
Фото ЛОР
Фото ЛОР
Фото ЛОР
Фото ЛОР
Фото ЛОР
Фото ЛОР
1/4
Перед входом до сесійної зали Львівської обласної ради відкрилася виставка юних художників “Малої академії мистецтв імені Емануїла Миська”. Про це повідомили 16 лютого Гал-інфо у пресслужбі ЛОР.

Школа-інтернат для художньо обдарованих дітей функціонує у селищі Підбужі, що на Дрогобиччині, а Львівська обласна рада спільно з Львівською академією мистецтв майже три десятиліття опікуються цим закладом.

Голова Львівської обласної ради Ірина Гримак, перед початком сесійного засідання, запросила депутатів оглянути та отримати естетичне задовольняння від робіт обдарованих дітей та надалі всіляко популяризувати твори митців Львівщини.

"Планую, щоб кожну сесію обласної ради ми відкривали мистецькою подією. Художні виставки тут, в приміщенні обласної ради, будуть відбуватися регулярно і популяризуватимуть наше мистецтво. Так ми надихнемо талановитих людей нашого краю і зробимо їх більш відомими та вмотивованими. Я б хотіла, щоб ми повсюди демонстрували таланти людей з усіх куточків області", - зазначила вона.

У Підбузькій школі-інтернаті навчаються діти з усієї Львівщини. Вступ до навчального закладу відбувається на конкурсній основі.

"Кожна художня робота - це бачення світу дитиною. На цій виставці ми представили лише невеличку частину колекції, близько сотні робіт. Створення Малої академії мистецтв дало можливості для розвитку обдарованих дітей, у нашому закладі облаштовані комфортні умови для творчості і навчання", - розповів директор "Малої академії мистецтв імені Емануїла Миська” Валерій Вовк.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ