Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

У Львівському аеропорту не впустили росіянина, який відвідував окупований Крим

У пункті пропуску "Львів" прикордонники викрили громадянина РФ, який порушив порядок в’їзду на тимчасово окуповану територію та виїзду з неї.
Фото Гал-інфо, Марія Шевців

Про це інформує Держприкордонслужба.

Вчора ввечері росіянин 1988 року народження прибув в Україну рейсом "Венеція - Львів". Під час перевірки охоронці кордону з'ясували, що чоловік слідував через закриті пункти пропуску на тимчасово окуповану територію України. Зокрема у квітні 2021 року іноземець відвідував АР Крим авіарейсом "Москва - Сімферополь" та у зворотному напрямку. До того ж відмітки про перетин кордону в паспортному документі відсутні.

Громадянина РФ притягнули до адміністративної відповідальності за ч. 1 ст. 204-2 КУпАП "Порушення порядку в’їзду на тимчасово окуповану територію України та виїзду з неї". Крім того, відповідно до Закону України "Про правовий статус іноземців або осіб без громадянства" керівництво Львівського прикордонного загону прийняло рішення про заборону в’їзду на територію України терміном на три роки.

Сьогодні іноземець, який незаконно відвідував тимчасово окуповану територію України, залишить Україну рейсом "Львів - Варшава".

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ