Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

У Львівському районі трапилась ДТП за участю чотирьох, є постраждала

Дорожньо-транспортна пригода сталася вчора, 20 жовтня, о 17:20 на автодорозі "Тернопіль-Львів-Рава-Руська" у селі Сопошин Львівського району. Про це повідомила пресслужба поліції Львівської області.
Фото: Поліція Львівської області

Як попередньо встановили правоохоронці, водій автомобіля "Фольксваґен Пасат", 30-річний житель Червонограда, здійснив зіткнення з автомобілем "Тойота Лендкрузер" під керуванням 67-річного чоловіка, теж мешканця Червонограда. Унаслідок чого останній водій здійснив зіткнення з автомобілем "Фольксваґен Каді", яким керував 38-річний львів’янин, а пікап своєю чергою здійснив зіткнення з автомобілем "Ніссан Х-трейл" під керуванням 46-річної жительки Києва.

Унаслідок ДТП пасажирка автомобіля "Фольксваґен Пасат", 50-річна жителька Червонограда, отримала тілесні ушкодження та була доставлена до медичного закладу.

За фактом слідчі територіального підрозділу поліції відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України.

Максимальне покарання, передбачене санкцією статті – обмеження волі на строк до трьох років, з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

Правоохоронці встановлюють обставини події.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ