Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

У львів'янки раптово померла тримісячна дитина

У Львові поліцейські встановлюють обставини смерті немовляти. Відкрито кримінальне провадження за фактом злісного невиконання батьками своїх обов’язків, повідомили у Відділі комунікації поліції Львівської області.

У Франківський відділ поліції 16 грудня надійшла інформація від лікарів швидкої медичної допомоги про те, що в одному із багатоквартирних будинків по вулиці Науковій раптово померла тримісячна дитина, матір’ю якої є 31-річна львів’янка.

Слідчо-оперативна група, прибувши на місце події, жодних видимих ознак насильницької смерті на тілі хлопчика не виявила. За висновками судмедекспертизи, вона настала внаслідок асфіксії шлунковим вмістом після годування немовляти.

Відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.166 Кримінального кодексу України (злісне невиконання обов'язків по догляду за дитиною або за особою, щодо якої встановлена опіка чи піклування). Санкція статті передбачає покарання у вигляді обмеження волі на строк від двох до п’яти років або позбавлення волі на той самий строк.

Досудове розслідування триває.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ