Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

У Львові 60-річний водій «Kia Soul» збив жінку

Дорожньо-транспортна пригода трапилась 21 листопада, близько 14.30, на перехресті вулиць Пекарської та Мечникова у Львові. Про це повідомили у Поліції Львівської області.
Фото: Поліція Львівської області

Водій автомобіля «Kia Soul», 60-річний львів’янин, здійснив наїзд на 29-річну місцеву мешканку. Внаслідок ДТП жінка отримала тілесні ушкодження та була доставлена до лікарні.

За цим фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті, – до трьох років обмеження волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

Правоохоронці встановлюють всі обставини події.

Поліція Львівщини вкотре закликає пішоходів неухильно дотримуватись Правил дорожнього руху, бути уважними та обережними, переходити дорогу лише пішохідними переходами та на зелене світло, у темну пору доби використовувати світловідбивні елементи, а водіїв – не перевищувати дозволеної швидкості, відмовитися від ризикованих маневрів та бути уважними, під’їжджаючи до перехресть і пішохідних переходів. Бережіть життя та здоров’я!

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ