Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

У Львові двоє чоловіків намагалися пограбувати завод

12 лютого приблизно о дев’яті години ранку до поліції надійшло повідомлення від працівників охорони одного з львівських заводів про те, що на територію підприємства пролізли двоє зловмисників, які намагаються викрасти обладнання.
фото - пресслужба Нацполіції

Про це інформує пресслужба Нацполіції.

За вказаною адресою негайно виїхали патрульні поліцейські та слідчо-оперативна група відділу поліції №1 Львівського районного управління поліції №2. На місці події правоохоронці спільно з працівниками охорони підприємства виявили та затримали двох чоловіків, які саме розкомплектували електронні блоки та викрали плати з дорогоцінними металами вартістю орієнтовно 200 тисяч гривень.

Особи зловмисників встановили – ними виявились двоє мешканців Львівського району віком 20 та 33 роки. Слідчі територіального підрозділу поліції повідомили їм про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 15 ч. 3 ст. 185 (Замах на крадіжку) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання -  від трьох до шести років позбавлення волі.

Зловмисників затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України, невдовзі суд обере їм запобіжні заходи.

Досудове розслідування триває.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ