Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал  |  Надзвичайні події

У Львові двоє інспекторів міліції підірвалися на розтяжках з гранатами

Сьогодні вранці, 14 липня, у Львові спрацювали дві розтяжки з гранатами біля опорних пунктів міліції на вул. Плуговій та на вул. Ю. Липи. Про це сьогодні. 14 липня, відкриваючи сесію Львівської міської ради, повідомив міський голова Андрій Садовий.

фото - прес-служба ГУМВС у Львівській області

Перший випадок стався близько 9 ранку, другий буквально через 20 хв. до початку сесії Львівської міської ради - о 09.40.

Госпіталізовані чоловік-інспектор з вул. Плугової та жінка-інспектор з вул. Ю. Липи. 

"Я щойно йшов до сесійної зали і повідомив цю новини мешканцям, які зібралися перед залою. Вони сприйняли новину радісно. Це є страшно", - поділився думками Андрій Садовий. 

Згодом прес-служба ГУ МВС у Львівській області повідомила, що сьогодні, 14 липня, близько 09:00 на номер 102 надійшло повідомлення про те, що біля одного з дільничних пунктів міліції у Львові пролунав вибух.

На місце події негайно виїхала слідчо-оперативна група. 

фото - прес-служба ГУМВС у Львівській області

Встановлено, що вибух стався, коли дільничний Шевченківскього райвідділу міліції відчиняв дільничний пункт, що на вулиці Плугова, 8. 

За попередніми даними, вибух пролунав внаслідок детонування так званої «розтяжки».

Пораненого 24-річного лейтенанта міліції госпіталізовано в лікарню з множинними осколковими пораненнями голови та тіла. Стан правоохоронця важкий.

На місце виїхало керівництво ГУМВС України у Львівській області. Встановлюються усі обставини події.

Потім міліція повідомила, що сьогодні ж, 14 липня, о 10:00 до міліції надійшло повідомлення про те, що біля дільничного пункту міліції у Шевченківському районі Львова, що на вулиці Юрія Липи, 45, пролунав вибух. 

фото - Varta 1

Внаслідок вибуху постраждала 31-річна дільничний інспектор Шевченківського райвідділу міліції. Постраждалу госпіталізовано у лікарню.

На місці події також працює слідчо-оперативна група.

Також стало відомо, що під час другого вибуху постраждало ще дві жінки.  

 

 
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ