Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

У Львові двоє зловмисників пограбували чоловіка

Фото поліція Львівської області
Фото поліція Львівської області
Фото поліція Львівської області
Фото поліція Львівської області
1/2
Оперативники затримали зловмисників, причетних до пограбування перехожого у Львові. Про це повідомили 19 березня Гал-інфо у відділі комунікації поліції Львівської області.

Правоохоронці перевіряють затриманих, двох львів’ян віком 35 та 44 роки, які раніше притягувались до кримінальної відповідальності, на причетність до вчинення інших злочинів.

18 березня у поліцію з заявою про пограбування звернувся 49-річний житель селища Красне Золочівського району. Чоловік повідомив, що близько 21.30 на вулиці Митрополита Андрея у Львові двоє зловмисників відібрали у нього два мобільних телефони, після чого втекли.

До розкриття злочину були задіяні оперативники кримінальної поліції та кримінального аналізу Львівського районного управління поліції. Особи зловмисників встановлені – ними виявились двоє львів’ян віком 35 та 45 років, які раніше притягувались до кримінальної відповідальності. Вони пильнували за нетверезими громадянами і в слушний момент, коли поблизу не було людей, нападали на них та відбирали особисті речі.

За фактом слідчі відділу поліції №1 Львівського районного управління поліції, за процесуального керівництва Галицької окружної прокуратури Львова, відкрили кримінальне провадження за ч.2 ст.186 (Грабіж) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання - позбавлення волі на строк від чотирьох до шести років.

Зловмисники затримані в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України, невдовзі суд обере їм запобіжні заходи. Досудове розслідування триває, правоохоронці перевіряють причетність затриманих до вчинення інших злочинів.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ