Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

У Львові горіла квартира в п'ятиповерхівці

4 серпня о 22:14 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в м. Львові на вул. Кастелівка. Про це повідомила прес-служба ГУ ДСНС у Львівській області.

Пожежа виникла в квартирі на другому поверсі п'ятиповерхового житлового будинку. До місця події негайно виїхали рятувальники 30-ої та 4-ої державної пожежно-рятувальної частини м. Львова. Як з'ясувалось по прибуттю вогнеборців до місця виклику, на момент виникнення пожежі, в квартирі перебував власник помешкання - чоловік 1946 року народження.

Співмешканці чоловіка, повернувшись з вулиці додому побачили задимлення та не гаючи часу повідомили пожежно-рятувальну службу про пожежу, й допомогли власнику квартири вийти на вулицю.

Токсичний дим швидко наповнив квартиру та сходову клітку, то ж рятувальники, працюючи в спеціальних апаратах захисту органів дихання та зору, оглянули квартири на вище розташованих поверхах, чи немає людей, яким загрожують фактори пожежі, та за допомогою рятувального пристрою вивели одну жінку на свіже повітря.

О 22:31 вогнеборці локалізували пожежу, та о 22:32 повністю ліквідували в складі 2-х ланок газодимозахисної служби. Внаслідок пожежі власника, з попереднім діагнозом отруєння продуктами горіння госпіталізовано у 8-му міську клінічну лікарню. Вогнем знищено речі домашнього вжитку на площі 25 кв.м., пошкоджено стіни та стелю на площі 30 кв.м.

До ліквідації пожежі залучили 13 чоловік особового складу та 3 одиниці спецтехніки.

Обставини події встановлюються.

Нагадаємо, як повідомляло Гал-інфо, у Червонограді горів гуртожиток, постраждав чоловік.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ