Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

У Львові горів будинок: пожежники врятували кане-корсо

5 серпня о 13:03 надійшло повідомлення про пожежу у м. Львові на вул. Васильченка, 12, на другому поверсі двоповерхового цегляного житлового будинку. Осередок пожежі був на кухні. Про це повідомили у ДСНС Львівщини.
Фото: ДСНС

На момент прибуття пожежних підрозділів з вікна вибивалось полум’я та йшов густий дим. З помешкання було чути гавкіт собаки. Господарів в середині будинку не було.

Рятувальники негайно включились у спеціальні засоби захисту органів дихання та зору та узялися до проведення робіт з гасіння пожежі та порятунку чотирилапого. Так, вогнеборці, за допомогою драбини через вікно розпочали гасіння пожежі та паралельно за допомогою ручного інструменту відкрили двері до помешкання. Хоча, помешкання вже було заповнене токсичними продуктами горіння, собака породи кане-корсо зміг сам вибігти на свіже повітря.

Рятувальники оперативно локалізували пожежу, таким чином не допустивши розповсюдження вогню. О 13:23 пожежа була вже ліквідована. Вогнем знищено вікно, двері та речі побутового вжитку на площі 10 кв.м.

До ліквідації цієї пожежі залучили 18 рятувальників та 3 одиниці спецтехніки.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ