Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

У Львові керівник відділення банку ошукала клієнтів на 2,7 млн грн

У період з липня 2008 року по грудень 2014 року керівник одного з банківських відділень у місті Львові налагодила схему заволодіння коштами клієнтів банку. Зловмисниця заволоділа коштами 24 клієнтів на загальну суму понад 2,7 млн грн, повідомила прес-служба прокуратури Львівської області.

Зокрема, керівник підробляла касові та інші банківські документи про зняття та повернення депозитних вкладів громадян, а фактично ці гроші привласнювала.

На цей час грошові вклади потерпілим банківською установою відшкодовано.

Дії вказаного директора відділення прокуратурою кваліфіковано за ч.3, ч.4, ч. 5 ст.191 (привласнення майна шляхом зловживання службовим становищем в особливо великому розмірі ) та ч.1, ч.2 ст.366 КК України (службове підроблення, що спричинило тяжкі наслідки).

Львівською місцевою прокуратурою №1 затверджено та скеровано до суду обвинувальний акт кримінальному провадженні щодо.

Згідно з чинним законодавством, їй загрожує покарання у вигляді позбавлення волі від 7 до 12 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю та конфіскацією майна.

Водночас, вживаються заходи з метою притягнення до відповідальності спільників обвинуваченої, причетних до вказаних злочинів.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ