Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

У Львові на патрульного, який прибув за викликом, нацькували собаку

Як повідомили у прес-службі патрульної поліції Львівської області, завідомо неправдивий виклик про зґвалтування закінчився нацькуванням собаки на патрульного.

Вчора, близько 15 години, екіпаж патрульних 1 батальйону отримав повідомлення про зґвалтування. Заявниця розповіла, що її побили та зґвалтували в квартирі на вулиці Куліша. Після цього зв'язок з нею обірвався.

Патрульні негайно вирушили на місце події та обходили всі квартири у будівлі. На третьому поверсі вони побачили жінку, яка виглядала через вікно. Під час спілкування вона повідомила, що нічого не чула, проте поводилася підозріло та схвильовано. Патрульні запідозрили, що це може бути заявниця і на неї здійснює тиск хтось в квартирі, щоб вона мовчала. Її попросили відчинити двері, щоб офіцери могли переконатися, що її життю нічого не загрожує. Жінка завагалася, проте відкрила двері.

В квартирі нікого не було, однак згодом, патрульні почули, що хтось ховається в шафі. Там виявили чоловіка. Інспектори встановили його у базі та з’ясували, що 28-річний громадянин перебуває у активному розшуку Луцьким відділом поліції за підозрою у вчиненні крадіжки. Патрульні повідомили, що чоловіка буде затримано та доставлено до відділу поліції. Це почула жінка і тоді вирішила врятувати чоловіка. Вона подала собаці, яка була в квартирі, команду "Фас". Тварина накинулася на поліцейського та вкусила його за ногу. Його напарник вхопив собаку за нашийник та закрив її в коридорі.

Жінці надали вимогу негайно одягнути на тварину намордник інакше вони застосують зброю. Жінка послухала поліцейських і закрила собаку у ванній кімнаті.

На місце викликали слідчих. Жінка від написання заяви про зґвалтування відмовилася. Вона розповіла, що в неї виник конфлікт з затриманим і тому подзвонила на 102. За це на неї винесли постанову за ст.183 КУпАП (Завідомо неправдивий виклик). Крім цього, жінці загрожує тепер і кримінальна відповідальність за інцидент з собакою.

Патрульного завезли в лікарню для огляду лікарями. В подальшому справою займаються слідчі.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ