Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

У Львові на пр. Червоної Калини водій на іномарці збив жінку

У Львові на проспекті Червоної Калини збили жінку. Про це Гал-інфо повідомили сьогодні, 22 листопада, у департаменті з питань цивільного захисту населення Львівської ОДА.

21 листопада, близько 06:12 год. у м. Львові на проспекті Червоної Калини, 79, водій автомобіля марки "Іveco", на регульованому пішохідному переході здійснив наїзд на невідому жінку, близько 60 років (документів при собі не мала).

Внаслідок ДТП потерпіла із множинними ранами різного ступеня важкості (множинні переломи ребер, гемопневматорикс зліва, ВЧМТ, перелом кісток гомілки зліва, перелом тазу) була госпіталізована в реанімаційне відділення ЛШМД де о 09:59 год. від отриманих травм померла.

Обставини події встановлюються.

Додамо, чк повідомили у відділі комунікації Головного управління Національної поліції у Львівській області, 58-річний львів’янин, скоїв наїзд на жінку-пішохода, котра від отриманих травм померла у лікарні. Поліцейські встановлюють обставини ДТП та особу загиблої.

Відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.286 (порушення правил безпеки дорожнього руху) КК України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від трьох до п’яти років.

За інформацією Національної поліції з початку року на території області зареєстровано 18884 дорожньо-транспортні пригоди, внаслідок яких 343 особи загинули та 3266 травмовано.

Нагадаємо, що у Чернівецькій області прикордонники застосували зброю. Дейнеко їде туди.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ