Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

У Львові на вокзалі "гастролер" пограбував літнього чоловіка

29 грудня, приблизно о 17:00, до поліції надійшло повідомлення від пасажира, який очікував потяг на головному залізничному вокзалі міста Львова, про те, що його пограбували.
фото - пресслужба Нацполіції

Про це інформує пресслужба Нацполіції Львівської області.

На місці працювали слідчо-оперативна група та інші співробітники відділу поліції №1 Львівського районного управління поліції №2. Як встановили правоохоронці, невідомий чоловік заволодів сумкою з особистими речами потерпілого, 80-річного  мешканця Запорізької області, та втік.

Невдовзі оперативники кримінальної поліції  встановили особу зловмисника, причетного до скоєння злочину, раніше судимого 54-річного мешканця Закарпатської області, та виявили його неподалік вокзалу. Речові докази у нього вилучили.

Чоловіка затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Невдовзі суд обере йому запобіжний захід. 

Вирішується питання про повідомлення затриманому про підозру у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті, - позбавлення волі на строк до чотирьох років.

Досудове розслідування триває.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ