Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

У Львові намагались підпалити офісний центр

У Львові правоохоронці викрили зловмисника, котрий підпалив приміщення офісного центру. Як встановили працівники поліції, до підпалу причетний чоловік, котрий конфліктував з одним із керівників ТзОВ, що орендує у офісному центрі приміщення, повідомили у Відділі комунікації ГУ Національної поліції у Львівській області.

У Личаківський відділ поліції 14 квітня з заявою про підпал приміщення звернувся 58-річний львів’янин - працівник офісного центру, розташованого по вулиці Богдана Хмельницького у Львові. Чоловік повідомив, що близько 17.00 невідома особа кинула пляшку з запалювальною рідиною на дах прибудови офісного центру. Речовина зайнялась, проте працівники погасили полум’я за допомогою вогнегасника. Потерпілих внаслідок події немає, сума завданих збитків встановлюється.

На місці події працювала слідчо-оперативна група. Як встановили правоохоронці, пляшку з запалювальною сумішшю на дах прибудови кинув 31-річний мешканець міста Самбір, котрий мав майновий конфлікт з одним з керівників ТзОВ, що орендує у офісному центрі приміщення.

Наразі проводяться слідчі дії, вирішується питання кваліфікації цього злочину згідно норм Кримінального кодексу України.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ