Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

У Львові нетвереза водійка вчинила ДТП і знесла зупинку

Нетвереза водійка вчинила дві ДТП і з обох місць втекла. Про це повідомили 3 січня Гал-інфо у пресслужбі Патрульної поліції Львівської області.
Фото ілюстративне. Олена Ляхович, Гал-інфо

Вчора, близько 20-ї години, патрульні отримали виклик про ДТП на вулиці Ярослава Осмомисла. 29-річний львів'янин повідомив, що автомобіль Peugeot 2008 здійснив зіткнення з його автомобілем Peugeot 508 і втік з місця події зустрічною смугою. Чоловік запам'ятав номерні знаки.

Водночас, інший екіпаж отримав виклик про те, що на вулиці Замарстинівській схожий автомобіль зніс зупинку громадського транспорту і дорожні знаки та поїхав з місця події в напрямку вулиці Липинського. Патрульні виявили на місці події уламки авто і номерні знаки. Це ті самі, які запам'ятав водій попередньої ДТП.

Поліцейські почали обстежувати прилеглі території і виявили авто та водійку на тій ж вулиці. 48-річна львів'янка мала ознаки алкогольного сп'яніння. Перевірка на пристрої Drager показала результат 1,5 проміле.

На порушницю склали: 2 протоколи за ст.124 (Порушення ПДР, що призвело до ДТП) КУпАП, 2 протоколи за ст.122-4 (Втеча з місця ДТП) та протокол за ч.1 ст.130 (Керування транспортним засобом в стані сп'яніння) КУпАП.

Наголошуємо, що нетверезий водій — це загроза для всіх учасників руху! Цього разу пощастило, що на шляху цієї водійки не трапилися пішоходи і, загалом, обійшлося без потерпілих.

Неухильно дотримуйтесь правил дорожнього руху, адже вони написані зважаючи на гіркий досвід.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ