Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

У Львові ножем вбили лідера рок-гурту "Лесик Band". Доповнено

Учора, 7 квітня, о 21:00 у Львові просто посеред вулиці вбили лідера українського рок-гурту "Лесик Band" Олександра Дацюка (Лесика). Про це на своєму Фейсбуці повідомив керівник ГО "Варта1" Ігор Зінкевич.

Інцидент стався на вул. Героїв УПА 76, на зупинці колишнього заводу кінескоп. 

На музиканта напав чоловік-безхатченко і підрізав його ножем.

Поліція затримала чоловіка і вилучили ніж, проводять слідчі дії.

Самого ж Лесика направили у 8 лікарню. Він отримав два ножових проникаючих поранень в область серця.

Безхатченки опізнали, він колишній житель вул. Героїв УПА 78. Затриманий був направлений у Франківський райвідділ поліції.

Від отиманих травм Олександр Дацюк помер у лікарні.

Як повідомила патрульна поліція Львівської області, ймовірного вбивцю по гарячих слідах.

Вчора, близько 21-ї години патрульні 1 батальйону отримали виклик про нанесення тілесних ушкоджень на вулиці Героїв УПА. Заявник повідомив, що невідома особа чоловічої статі, нанесла предметом схожим на ніж проникаюче поранення в область серця.

За лічені хвилини патрульні були на місці. На зупинці громадського транспорту поліцейські виявили потерпілого 56-річного львів'янина з ножовим пораненням в ділянку серця. Негайно прибули і медики.

Очевидець події, розповів, що часто бачив раніше особу, яка вчинила цей злочин. З його слів, чоловік завжди виглядає дуже занедбании. Він надав чіткі описи ймовірного зловмисника.

Орієнтування передали усім екіпажам. За лічені хвилини, неподалік місця скоєння злочину, інспектори роти тактико-оперативного реагування знайшли схожу особу. Під час поверхневої перевірки у нього виявили ніж. Чоловіка затримали, ним виявився 67-річний львів'янин.

Медики встановили попередній діагноз: подвійне проникаючи поранення в ділянку серця, яке теж було пошкодженим. Потерпілого забрали до лікарні. Патрульні супроводили швидку до медзакладу, адже життя пораненого було під загрозою. На жаль, перенісши операцію, чоловік помер в реанімації.

Далі справою займається слідчо-оперативна група Франківського відділу поліції.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ