Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

У Львові покажуть фотопроєкт Тараса Бичка «Близько»

З 21 вересня у виставкових залах Львівського муніципального мистецького центру відкривається новий фотопроєкт Тараса Бичка «Близько». Львів’яни та гості міста зможуть переглядати роботи до 5 жовтня.

Про це інформує пресслужба ЛМР.

Тарас Бичко – український фотограф зі Львова, який працює у жанрі документальної та вуличної фотографії. Учасник міжнародного стріт колективу «Little Box Collective» та співзасновник групи «Українська вулична фотографія», діяльність якої спрямована на розвиток і популяризацію вуличної та документальної фотографії в Україні. Амбасадор в Україні бренду Fujifilm. Тарас також є переможцем та фіналістом міжнародних конкурсів «Фотограф Року України 2016», Leica street photo, Miami Street Photo Festival, Documentary Family Awards. Публікувався в LFI, Burn Magazine, National Geographic, Lens Culture, Bird in Flight, Reporters., The Village Україна та інших.

Тема виставки «Близько» – переживання змін душевного стану через пережиту онкологію. Тарас Бичко з допомогою фотоматеріалу описує становище, в якому опинився і яке співіснує поруч з нами.

Виставка буде вільною для відвідування щодня з 21 вересня до 5 жовтня з 10:00 до 21:00 год у Муніципальному мистецькому центрі на вул. Стефаника, 11. Код на брамі – 27.

Контакт для акредитації преси: lvivart.center/presa

Офіційний сайт Львівського муніципального мистецького центру — www.lvivart.center

Контактний номер: 063-110-48-99

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ