Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

У Львові поліцейські викрили трьох зловмисників, підозрюваних у збуті «амфетаміну»

За скоєне жителям Львова, одному - віком 32 роки та двом 29-річним, загрожує покарання - позбавлення волі на строк до десяти років з конфіскацією майна. Про це повідомили в пресслужбі поліції Львівщини.

Як встановили оперативники Управління внутрішньої безпеки у Львівській області спільно із слідчими відділу розслідування особливо тяжких злочинів (детективами) слідчого управління поліції Львівщини, зловмисники, двоє з яких раніше вже притягувались до кримінальної відповідальності, реалізовували психотропні речовини мешканцям Львова.

Поліцейські задокументували факти збуту підозрюваними заборонених речовин, а також під час санкціонованого обшуку виявили та вилучили у них: речовини, схожі на психотропний засіб «амфетамін», а також інші речові докази причетності до противправної діяльності.

Усе вилучене було скеровано на експертне дослідження у Науково-дослідний експертно-криміналістичний центр у Львівській області.

Слідчі, за процесуального керівництва Львівської обласної прокуратури, повідомили зловмисникам про підозри у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст.307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України, триває. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті - позбавлення волі на строк від шести до десяти років з конфіскацією майна.

Досудове розслідування триває.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ