Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Львівська поліція знайшла у іноземця речовину, схожу на наркотики

Львівські правоохоронці виявили у іноземця пакети з підозрілим вмістом. Невідому речовину скерували на експертне дослідження. Про це повідомив відділ комунікації поліції Львівської області.

"Працівники Личаківського відділу поліції 19 серпня під час оперативного відпрацювання помітили на вулиці Конопницькій у Львові чоловіка, котрий поводився підозріло. 

Під час опитування чоловік повідомив, що він є громадянином однієї з африканських країн, в Україну приїхав у 2006 році. Законність перебування на території нашої держави іноземець підтвердив посвідкою на постійне проживання.

На питання, чи має він при собі заборонені в обігу речі, чоловік повідомив, що в кишені штанів у нього знаходяться поліетиленовий пакет з порошкоподібною речовиною, поліетиленовий пакет та згорток із, наповнений дрібно меленою речовиною зеленого кольору рослинного походження. За словами іноземця, він знайшов їх на вулиці, назву якої не пам’ятає", - йдеться у повідомленні.

Пакети з сумнівною речовиною вилучені та скеровані на експертне дослідження. Вирішується питання про відкриття кримінального провадження. 

Поліція зазначила, що протягом серпня на території Львівщини проходять загальнодержавні профілактичні заходи під умовною назвою «Мігрант», метою яких є зменшення негативного впливу етнічної злочинності на криміногенну ситуацію в регіоні та державі загалом. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ