Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

У Львові порушник пропонував хабаря поліцейським

Як повідомили 15 червня Гал-інфо у прес-службі Патрульної поліції Львівської області, щонайменше 100 доларів США неправомірної вигоди пропонував патрульним порушник.
Фото: патрульна поліція

Вчора, близько 23 години, на перехресті вулиць Городницька - Промислова патрульні зупинили за порушення ПДР водія автомобіля Volkswagen Transporter.

Під час перевірки документів у 44-річного чоловіка, виявили неспівпадіння номеру кузова в його автомобілі з реєстраційним документом та базою даних.

Патрульні почали оформлювати адмінматеріали, а водій вирішив відкупитися. Він запропонував спочатку 100 доларів США поліцейським. Його одразу попередили про кримінальну відповідальність. Мешканець Закарпатської області вирішив не здаватися і сказав, що готовий на будь-яку суму, головне аби його відпустили.

Патрульні передали чоловіка слідчим, а автомобіль евакуювали на арештмайданчик.

Тепер порушнику загрожує окрім адміністративної відповідальності, ще кримінальна: за ст. 290 (Знищення, підробка або заміна номерів вузлів та агрегатів транспортного засобу) ККУ та за ст. 369 (Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі) ККУ.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ