Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

У Львові представлять проект Михайла Барабаша "Автопортрет ХХІ"

19 липня мешканців області та гостей запрошують до Національного музею у Львові імені Андрея Шептицького на відкриття проекту Михайла Барабаша ʺАвтопортрет ХХІʺ, - повідомляє прес-служба ЛОДА.
Львів'ян запрошують на відкриття проекту Михайла Барабаша "Автопортрет ХХІ"

Тема автопортрета часто є у творчості багатьох митців. Художники по-різному зображали себе в різних іпостасях, у різних середовищах. Це – своєрідні спроби самопізнання, самоаналізу та самоідентифікації. Зрозуміло, що це неможливо без усвідомлення й відображення контексту, в якому жив той чи той художник, що дає йому велике поле для творчої інтерпретації і водночас обмежує у виборі особистої саморефлексії.

ʺПроект ʺАвтопортрет ХХІʺ – це роздуми щодо мого внутрішнього стану, відносно подій у країні, в якій я живу, стосовно того, як я маю, чи мав би, реагувати. Що саме вплинуло чи далі впливає на мене? Як формуються мої думки сьогодні? Загалом це – спроба усвідомити, чому саме так, а не інакше я реагую на ті чи ті події…ʺ, - наголошує автор.

ʺАвтопортрет ХХІʺ – це мультимедійний проект, який складається із трьох частин, трьох творів: ʺАвтопортрет потрійнийʺ, ʺМеланхолія!ʺ та ʺСелекціяʺ. 

Відкриття відбудеться о 16:00 годині за адресою: вул. Драгоманова, 42.

Довідково: 
Михайло Барабаш (1980 р. н., м. Тернопіль (Україна) - учасник всеукраїнських, міжнародних виставок, фестивалів та пленерів в Україні і за її межами.Працює у різних видах сучасного мистецтва: у нових медіа, інсталяції, живописі, перформансі, ленд-арті, графічних техніках.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ