Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

У Львові презентували мистецький проєкт про наслідки війни

Виставку мистецького подружжя Віктора та Наталії Проданчуків «...Тільки політ…» презентували у Львівському музеї історії релігії. Про це інформує ЛОР.
Фото: Вікторія Темна

У рамках проєкту представлено понад сто творів сучасного сакрального концептуального мистецтва подружжя Проданчуків: скульптуру, графіку, інсталяцію, асамбляж, живопис. Роботи митців виконані в унікальних авторських техніках.

«Це глибока рефлексія про переживання, втрати та сподівання на майбутнє. Серія робіт розповідає про трагічні наслідки війни в Україні. Творчість пробуджує глибинні почуття, спонукаючи глядачів до роздумів про значення пам'яті та людської стійкості», – зазначили організатори.

Віктор Проданчук – художник, скульптор, різьбяр, коваль і реставратор Успенського собору Києво-Печерської лаври та Михайлівського Золотоверхого собору. У творчому доробку митця – скульптура, графіка, роботи з бронзи, скла, шамоту, дерева, гальванопластику та міді.

Наталія Проданчук – художниця, графік, модельєр. Роботи мисткині виконані у техніці розпису по велюру та шовку з використанням орнаментики прадавніх культур.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ