Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

У Львові презентують науково-популярне видання про Дрогобицьку солеварню

​У вівторок, 13 лютого 2024 року о 17:00 у Львівському палаці мистецтв (вул. М.Коперника, 17) відбудеться презентація науково-популярного видання "Дрогобицька солеварня".

Автор видання зберігач фондів ДІКЗ Нагуєвичі, аспірант Кафедри всесвітньої історії та спеціальних історичних дисциплін ДДПУ ім. І.Франка Назарій Юрчишин.

Подія організована у співпраці Українського Фотографічного Товариства (УФОТО), Львівського Фотомузею, Державного історико-культурного заповідника "Нагуєвичі" та Львівського палацу мистецтв.

Видання присвячене історії соляного промислу міста Дрогобича, читач може в короткій і водночас концентрованій формі дізнатися про промислову перлину України - Дрогобицький солевиварювальний завод, найстаріше постійно діюче підприємство нашої країни, де сіль досі продовжують добувати за автентичною технологією 14 ст.

Легкість подачі матеріалу і чудові ілюстрації роблять зміст зрозумілим і цікавим не лише для спеціалістів і краєзнавців, але й для пересічної людини. Брошура розрахована на широке коло читачів.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ