Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

У Львові проведуть трьох Героїв, які захищали Україну

У вівторок, 16 травня, Львів попрощається ще з трьома Героями. Андрій Мальцев, Володимир Нестор, Данило Скобало загинули, захищаючи Україну від російських окупантів.

Мерія закликає львів’ян та гостей міста долучитись до міської церемонії прощання та утриматися в цей час від проведення розважальних заходів та святкувань.

Чин похорону Андрія Мальцева та Володимира Нестора розпочнеться об 11:00 у Гарнізонному храмі свв. апп. Петра і Павла (вул. Театральна, 11), об 11:30 відбудеться міська церемонія прощання на площі Ринок.

Чин похорону Данила Скобала розпочнеться о 14:15 у Гарнізонному храмі свв. апп. Петра і Павла (вул. Театральна, 11), о 14:45 – міська церемонія прощання на площі Ринок.

Поховають Героїв на Личаківському кладовищі. 

Біографічні довідки Героїв

Андрій Мальцев

Андрій Мальцев (22.10.1993-09.05.2023) Уродженець міста Стрий Львівської області. 

Навчався у Середній загальноосвітній школі №95 у Львові. Здобув професійно-технічну освіту у Відокремленому структурному підрозділі «Технологічний фаховий коледж Національного лісотехнічного університету України».

Після завершення навчання працював у Товаристві з обмеженою відповідальністю «Фокстрот». У вільний час захоплювався футболом та був диджеєм.

З початком повномасштабного вторгнення російських окупантів прийняв рішення стати на захист Батьківщини та вступив до лав територіальної оборони. Боронив державу у складі 125-ї окремої бригади територіальної оборони регіонального управління «Захід» Сил територіальної оборони Збройних Сил України. Виконував бойові завдання на території Харківської та Донецької областей.

У Андрія Мальцева залишилися мама, дружина, двоє дітей та двоюрідні брати і сестри.

Володимир Нестор

Володимир Нестор (11.03.1994-09.05.2023) Львів’янин.

Навчався у Середній загальноосвітній школі №99 міста Львова. Здобував освіту у Львівському інституті Приватного акціонерного товариства «Вищий навчальний заклад «Міжрегіональна Академія управління персоналом».

Свій вільний час присвячував спорту: захоплювався футболом, активно займався змішаними бойовими мистецтвами. Обожнював дітей.

З перших днів повномасштабного вторгнення російської федерації добровольцем пішов на війну. Брав участь у деокупації Сумщини, згодом виконував бойові завдання на східному напрямку у лавах 3-ї окремої штурмової бригади Сухопутних військ Збройних Сил України (раніше – ССО «Азов»).

У Володимира Нестора залишилися батьки, сестра, двоє племінниць, хрещена донька, швагро, численні друзі та побратими.

Данило Скобало

Данило Скобало (25.06.1996-08.05.2023) Львів’янин.

Навчався у Ліцеї №8 Львівської міської ради. У 2015 році закінчив Львівське вище професійне училище ресторанного сервісу та туризму, здобув професію «кухар, кондитер».

Після завершення навчання обіймав посаду шеф-кухаря у місцевих закладах, зокрема «Атляс» та «ДеЛюкс». Згодом працював у ресторанній сфері у Варшаві, Ґданську та Закопаному.

З початком повномасштабного вторгнення рф повернувся на Батьківщину. Спершу вступив до лав територіальної оборони. Під час виконання бойового завдання отримав поранення, однак повернувся на фронт. Згодом боронив державу на східному напрямку у складі 3-ї окремої штурмової бригади Сухопутних військ Збройних Сил України (раніше - ССО «Азов»). Пишався тим, що боронив державу пліч-о-пліч із однодумцями заради майбутнього України.

У Данила Скобала залишилися бабуся з дідусем, батьки, брат із родиною, тітки, дядьки та хрещений син



 
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ