Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

У Львові проведуть Кубок Захисника України зі стендової стрільби

Цієї неділі, 27 жовтня, у Львові на спортивній базі ʺЛьвівський стрілецький стенд Школи вищого спортивного мистецтваʺ відбудуться змагання зі стрільби стендової ʺКубок Захисника Україниʺ серед учасників АТО та ООС.

ʺЗмагання відбуваються уже втретє. Попередні рази брали участь приблизно 60-80 стрільців. Очікуємо не тільки представників Львівщини, а й інших областей, серед яких Рівненська, Закарпатська, Одеська, Чернівецька, Івано-Франківська та іншіʺ, - розповідає директор Центру олімпійської підготовки зі стрільби стендової, головний суддя змагань Віталій Грибовський.  

ʺКубок Захисникаʺ проводитиметься у трьох номінаціях: серед учасників АТО та бойових дій, серед спортсменів у вправі скіт та у вправі трап. Напередодні змагань, 25-26 жовтня, для охочих взяти участь відбудуться офіційні тренування.

ʺОсновна мета змагання - популяризація стрілецького спорту в Україні. У нас є такий девіз: ʺЩоб постріли в Україні лунали тільки на стрілецьких майданчикахʺ, чого ми дуже прагнемоʺ,- зазначив Віталій Грибовський.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ