Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

У Львові п'яний чоловік за 20 хвилин влаштував три ДТП

Днями у Львові затримали 30-річного водія автомобіля ZAZ Daewo, який у стані алкогольного сп'яніння вчинив три ДТП упродовж двадцяти хвилин.
фото - пресслужба Патрульної поліції Львівської області

Про це інформує пресслужба Патрульної поліції Львівської області.

Горе-водій спочатку вчинив ДТП з автомобілем Skoda Octavia на вулиці Бережанській і поїхав далі.

Наступні дві аварії він вчинив на проспекті Червоної Калини: вдарив автомобіль "Volkswagen Polo" і, коли здійснював маневр назад, аби поїхати з місця автопригоди, вдарив автомобіль "Mitsubishi Lancer". Йому знову вдалося втекти.

Інший учасник дорожнього руху, який побачив цю подію, наздогнав втікача і перекрив своїм автомобілем дорогу порушнику і навіть забрав документи у нього. За мить на місце події прибули патрульні.

У 30-річного львів'янина виявили ознаки алкогольного сп'яніння. Перевірка на пристрої Drager показала результат 2,44 проміле.

На нього склали 7 протоколів: три за статтею 124 (Порушення ПДР, що призвело до ДТП), ще три - за ст. 122-4 (Залишення місця дорожньо-транспортної пригоди) та за ч. 1 ст. 130 (Керування транспортним засобом в стані сп'яніння) КУпАП.

Окрім того, одна із потерпілих вказала у поясненні, що винуватець аварії говорив телефоном, коли врізався у її авто, тож порушник отримав ще й об'єднану постанову за ч. 2 ст. 122 (Користування під час руху транспортного засобу засобами зв’язку) та ч. 1 ст.1 26 (Керування транспортним засобом без необхідних документів) КУпАП.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ