Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал  |  Надзвичайні події

У Львові п'яний водій вчинив ДТП і втік: його вдалося спіймати

У суботу, 28 серпня увечері на вулиці Люблінській сталася ДТП між автомобілями "Chevrolet" та "Opel Astra", після якої останній залишив місце події і, водночас, загубив бампер.
Фото Олена Ляхович, Гал-інфо

Про це інформує у Facebook Патрульна поліція Львівської області.

Патрульні 1 батальйону з'ясували, що втікач поїхав в напрямку вулиці Кульпарківської.

На вулиці Симона Петлюри екіпаж помітив згаданий автомобіль. Увімкнувши проблискові маячки червоного та синього кольорів, а також сирену, патрульні дали вказівку водієві зупинити транспортний засіб, однак він пришвидшив рух та різко звернув на прибудинкову територію.

Оскільки часу на маневри не було, поліцейські, аби не втратити з поля зору втікача, вибігли зі службового автомобіля і кинулися навздогін.

Автомобіль зупинився біля одного із будинків і звідти вийшов керманич - 55-річний львів'янин. Він не заперечив скоєного. У нього виявили ознаки алкосп'яніння. Від перевірки він відмовився.

На порушника склали три протоколи: за ст. 124 (Порушення ПДР, що призвело до ДТП) КУпАП, за ст. 122-4 (Залишення місця дорожньо-транспортної пригоди) КУпАП та з ч. 1 ст. 130 (Керування транспортним засобом в стані сп'яніння) КУпАП.
 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ