Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

У Львові розшукують чоловіка і жінку, причетних до крадіжки у перехожого

У Львові поліцейські встановлюють особи зловмисників, причетних до скоєння крадіжки у перехожого. Про це повідомили 16 лютого Гал-інфо у відділі комунікації поліції Львівської області.
Фото поліція Львівської області

Співробітники відділу поліції № 3 Львівського районного управління поліції розшукують чоловіка та жінку, які обікрали перехожого на одній із вулиць Львова. Якщо вам відома будь-яка інформація стосовно розшукуваних, прохання повідомити на лінію 102.

2 лютого до поліції звернувся 41-річний львів’янин, який повідомив, що близько 4 години ранку на вулиці Героїв УПА невідомі особи викрали його особисті речі.

Як встановили правоохоронці, у заявника викрадено мобільний телефон, грошові кошти у сумі 15 тисяч гривень та банківську карту, з якої у подальшому було знято 20 тисяч гривень.

Співробітники відділу поліції №3 Львівського районного управління поліції провели низку оперативно-розшукових заходів, уважно вивчили відео з камер спостереження та встановили, що до скоєння крадіжки можуть бути причетні двоє осіб – чоловік та жінка.

Якщо вам відома будь-яка інформація, що допоможе встановити обставини події та особи розшукуваних, прохання зголоситися на оперативну лінію 102.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ