Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

У Львові розшукують чоловіка, котрий викрав автомобіль "Kia Sorento"

Працівники Сихівського відділу поліції розшукують чоловіка, котрий у шахрайський спосіб незаконно заволодів автомобілем "Kia Sorento". Про це Гал-інфо повідомили у прес-службу ГУ НП у Львівській області.

У Сихівський райвідділ поліції, 13 грудня 2015 року, з заявою про автовикрадення звернувся львів’янин. За словами чоловіка, у той день в період часу від 19.00 до 19.30 невідомий чоловік незаконно заволодів його автомобілем «Kia Sorento» 2002 року випуску з державними номерними знаками польської реєстрації.

Як встановили правоохоронці, власник мав намір продати свій автомобіль, для чого розмістив оголошення на одному з інтернет-сайтів. За якийсь час до нього зателефонував чоловік і висловив бажання оглянути іномарку.

Чоловіки зустрілись і після огляду покупець попросив дозволу проїхатись на автомобілі. Під’їхавши на територію поблизу стадіону «Арена Львів», власник «Kia Sorento» звільнив водійське місце.  Незнайомець сів за кермо, різко рушив і втік у невідомому керунку.

За цим фактом правоохоронці відкрили кримінальне провадження за ч.2 ст.289 (незаконне заволодіння транспортним засобом) КК України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від п’яти до восьми років з конфіскацією майна або без такої.

Також правоохоронці встановили, що під час зустрічі зловмисник потрапив у сектор огляду однієї з камер відео спостереження у торговому центрі, де він зустрівся з потерпілим. Прохання до всіх, хто впізнає зловмисника, може допомогти встановити його особу або володіє інформацією про його місцеперебування, повідомити на оперативну лінію 102. Анонімність гарантовано. Правоохоронці обґрунтовано підозрюють зловмисника у причетності до скоєння інших подібних злочинів на території Львівської області та, можливо, на території західних областей України.

  

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ