Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

У Львові розшукують водія, який на збив дитину на пішохідному переході

Дорожньо-транспортна пригода сталась 12 листопада близько 17.40 на перехресті вулиць Лінкольна-Миколайчука у Львові. Про це повідомили 13 листопада Гал-інфо у відділі комунікації поліції Львівської області.

Як попередньо встановили правоохоронці, невідомий водій, керуючи невстановленим автомобілем, скоїв наїзд на 11-річного хлопчика, жителя Львова, який разом зі своєю сестрою віком 17 років переходив проїзну частину пішохідним переходом на зелений сигнал світлофора, після чого втік з місця події. 

Внаслідок наїзду хлопчик отримав тілесні ушкодження, зокрема перелом ключиці, та був доставлений у лікарню.

За фактом слідчі відділу розслідування злочинів у сфері транспорту слідчого управління поліції Львівщини, за процесуального керівництва Львівської місцевої прокуратури №2, відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті – до трьох років обмеження волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Проведеними оперативно-розшуковими заходами правоохоронці встановили, що наїзд був вчинений автомобілем ЗАЗ «Таврія» білого кольору. Досудове розслідування триває, правоохоронці встановлюють обставини події та особу водія-втікача.

Нагадаємо, як писало Гал-інфо, поліція шукає очевидців смерті пасажира у Львові.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ