Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

У Львові спіймали грабіжника, якого вже раніше судили

30 вересня приблизно о 16:00 на оперативну лінію 102 надійшло повідомлення від 45-річного львів’янина про те, що на вулиці Пасічній, у парку неподалік від кінцевої зупинки трамваю №2 невідомий чоловік відібрав у нього мобільний телефон і втік.
Фото Олена Ляхович, Гал-інфо

Про це інформує пресслужба Нацполіції Львівської області.

На місце події негайно прибули патрульні поліцейські, які взялись до розшуку зловмисника. Невдовзі правоохоронці виявили на території парку «Погулянка»  підозрілого чоловіка, який збігався з орієнтування та доставили його до Львівського районного управління поліції №1.

Особу зловмисника встановили – ним виявився 34-річний львів’янин, якого раніше вже притягували до кримінальної відповідальності за пограбування. Також поліцейські вилучили у нього речовий доказ – мобільний телефон заявника.

Зловмисник затриманий в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Невдовзі суд обере йому запобіжний захід.

Слідчі територіального підрозділу поліції, за процесуального керівництва Галицької окружної прокуратури, вирішують питання щодо повідомлення затриманому про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання - позбавлення волі терміном від чотирьох до шести років.

Триває досудове розслідування.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ